foto

Stefan Sauk

  • nar. 6.6.1955 (63 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tuntematon mestari
Videomannen
2011 The Stig-Helmer Story
2010 Drahá Alice
2009 Muži, kteří nenávidí ženy
2004 Hotet
2003 Odstřelovač
2000 Potápěč
1999 Dödlig drift
Fatimas tredje hemlighet
1997 Chock 8 - På heder och samvete (TV film)
Øen i Fuglegaden
1996 En uppgörelse i den undre världen
1995 30:e november
Tribunal (TV film)
Vendetta
1994 Yrrol
1993 Hedda Gabler (TV film)
Härifrån till Kim
Osudová záležitost (TV film)
1989 Případ mrtvé sirény
1988 Friends
Strul
1987 Hip hip hurra!
1986 I lagens namn

TV seriály

2017 Veni Vidi Vici (TV seriál)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
2012 Nikdy neotírej slzy bez rukavic (TV seriál)
Döden (E03)
Sjukdomen (E02)
Kärleken (E01)
Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Případy Anniky Bengtzonové - The Red Wolf (E04)
2010 Millennium (TV seriál)
Män som hatar kvinnor, del 2 (E02)
Män som hatar kvinnor, del 1 (E01)
2009 Morden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Wallander (TV seriál)
Skytten (S02E08)
2001 Pusselbitar (TV seriál)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
Herr von Hancken (TV seriál)
Labyrinten (TV seriál)
1996 Skuggornas hus (TV seriál)
1993 Rosenbaum (TV seriál)
1990 Den svarta cirkeln (TV seriál)
1989 Lorry (TV seriál)
Tre kärlekar (TV seriál)
1986 Sammansvärjningen (TV seriál)
1984 Taxibilder (TV seriál)
Träpatronerna (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Hotet
2000 Potápěč

TV seriály

1989 Lorry (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace