foto

Cem-Ali Gültekin

  • nar. 1981
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Pohlmann und die Zeit der Wünsche (TV film)
2019 Risiko Pille (TV film)
Tatort - Ein Tag wie jeder andere (TV film)
2016 Der Himmel ist überall blau (studentský film)
Tatort - Die Wahrheit (TV film)
Tatort – Zorn Gottes (TV film)
2015 Tatort - Borowski und die Kinder von Gaarden (TV film)
Tatort - Das Haus am Ende der Straße (TV film)
2014 Die Mamba
2013 45 Minuten bis Ramallah
2011 1000 Gramm
Reinlegen (studentský film)
2009 Scissu
2004 Lauffeuer

TV seriály

2020 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Dinge des Lebens (E09)
2019 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Frau Irmler (E08)
Gold! (E07)
Vraždy na severu (TV seriál)
Leonies letzter Abend (S06E11)
2018 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Waidmannsheil (E06)
Sandy (E05)
2017 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Mrtvý v moři (E04)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Existenzkampf (S06E07)
2015 Sibel & Max (TV seriál)
Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Stará kletba (E02)
2014 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Kapitán Hook (E01)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Červené růže (TV seriál)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Danke Deutschland! (TV pořad)
2014 MDR um 4 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1976 extra 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky