foto

Lena B. Eriksson

  • nar. 18.9.1960 (58 let)
    Enskede, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Zločiny z vášně: Mrtvá nevěsta (TV film)
2012 Call Girl
2011 Odjuret
2010 Olycksfågeln (TV film)
2009 Psalm 21
2008 Edderkoppen bakeri
2007 Sluneční bouře
2003 Flugan comédie absurde
2001 Bror min
2000 Jesus lever (TV film)
Livet är en schlager
To Be Continued...
1999 Děti nosí Santa Claus
Tsatsiki, maminka a policajt
Vägen ut
1998 Muntra fruarna i Windsor (TV film)
Veranda för en tenor
1997 Sanning eller konsekvens
1995 Sommaren

TV seriály

2018 Den döende detektiven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Sthlm Rekviem (TV seriál)
Öga För Öga: Del 2 (E10)
Öga För Öga: Del 1 (E09)
Cinerama: Del 2 (E08)
další epizody (10)
2017 Syrror (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2015 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Wilde Nächte (E17)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2013 Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2012 Nikdy neotírej slzy bez rukavic (TV seriál)
Kärleken (E01)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)
2006 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Flickan i jordkällaren (S03E02)
2005 Lasermannen (TV seriál)
2004 Graven (TV seriál)
2002 Det brinner! (TV seriál)
Skeppsholmen (TV seriál)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
1998 S:t Mikael (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace