foto

Lena B. Eriksson

  • nar. 18.9.1960 (60 let)
    Enskede, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Zločiny z vášně: Mrtvá nevěsta (TV film)
2012 Call Girl
Odjuret (TV film)
2010 Olycksfågeln (TV film)
2009 Psalm 21
2008 Edderkoppen bakeri
2007 Sluneční bouře
2006 Lilla Jönssonligan & stjärnkuppen
2003 Flugan comédie absurde
2001 Bror min
2000 Jesus lever (TV film)
Livet är en schlager
To Be Continued...
1999 Děti nosí Santa Claus
Tsatsiki, maminka a policajt
Vägen ut
1998 Muntra fruarna i Windsor (TV film)
Veranda för en tenor
1997 Sanning eller konsekvens
1995 Sommaren

TV seriály

2018 Den döende detektiven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Sthlm Rekviem (TV seriál)
Öga För Öga: Del 2 (E10)
Öga För Öga: Del 1 (E09)
Cinerama: Del 2 (E08)
další epizody (10)
2017 Syrror (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2015 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Wilde Nächte (E17)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2013 Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2012 Nikdy neotírej slzy bez rukavic (TV seriál)
Kärleken (E01)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)
2006 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Flickan i jordkällaren (S03E02)
2005 Lasermannen (TV seriál)
2004 Graven (TV seriál)
2002 Det brinner! (TV seriál)
Skeppsholmen (TV seriál)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
1998 S:t Mikael (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky