foto

Björn Wahlberg

  • nar. 1.2.1962 (57 let)
    Södertälje, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Förtroligheten
2011 Stockholm East
2008 Pappersväggar
2001 Gustav III:s äktenskap (TV film)
1988 Påsk (TV film)

TV seriály

2013 Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2012 Nikdy neotírej slzy bez rukavic (TV seriál)
Döden (E03)
2009 De halvt dolda (TV seriál)
1998 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Moneyman (S01E07)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace