foto

Nina Norén

  • nar. 6.8.1954 (64 let)
    Bromma, Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Pohřešovaná
2009 Muži, kteří nenávidí ženy

TV seriály

2013 Wallander (TV seriál)
Mordbrännaren (S03E05)
2010 Millennium (TV seriál)
Män som hatar kvinnor, del 2 (E02)
Wallander (TV seriál)
Vittnet (S02E13)
2006 Wallander (TV seriál)
Luftslottet (S01E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace