foto

Peter Christopherson

  • nar. 27.2.1955
    Leeds, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.11.2010 (55 let)
    Bangkok, Thajsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 COIL - ANS
2000 Ministry: Tapes of Wrath

Dokumentární

1997 Closure (video kompilace)
1995 Sepultura: Third World Chaos

Hudební videoklipy

1996 Rage Against The Machine - Bulls on Parade (hudební videoklip)
Rage Against the Machine - People of the Sun (hudební videoklip)
1994 Black Box (A Video Retrospect) Volume 1 (hudební videoklip)
Black Box (A Video Retrospect) Volume 2 (hudební videoklip)
Nine inch nails - March of the Pigs (hudební videoklip)
1992 Broken (hudební videoklip)
Front 242: Integration Eight X Ten (hudební videoklip)
Nine Inch Nails - Wish (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2010 The Beautiful and Damned

Dokumentární

1982 First Transmission
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace