foto

Peter DaCunha

  • nar. 12.4.2003 (16 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mommy's Little Boy (TV film)
XX
2016 A Perfect Christmas (TV film)
2015 Hellions
The Waiting Room
Vzpomeň si
2013 Pete's Christmas (TV film)
Torment
Vražedná minulost
Zase doma (TV film)
2012 Listener, The
Ne/přátelé (TV film)
Sám doma 5: Vánoční loupež (TV film)
The Barrens
Únik z džungle
2011 Jmelí nad Manhattanem (TV film)

TV seriály

2017 12 opic (TV seriál)
Bratři (S03E04)
Dark Matter (TV seriál)
Isn’t That a Paradox? (S03E09)
2016 12 opic (TV seriál)
Vetřelec (S02E07)
Nesmrtelný (S02E06)
Prozření (S02E04)
další epizody (5)
Saving Hope (TV seriál)
You Can't Always Get What You Want (S04E14)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Vražda v chudobinci (S09E15)
2015 Defiance (TV seriál)
My Name Is Datak Tarr and I Have Come to Kill You (S03E08)
2014 Here's Your Damn Family (TV seriál)
Království (TV seriál)
Královská krev (S01E12)
2013 Království (TV seriál)
Ponechán vzadu (S01E07)
Políbená (S01E03)
Hadi v zahradě (S01E02)
2012 Flashpoint (TV seriál)
No Kind of Life (S05E02)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Výjimeční (TV seriál)
Život mezi kluky (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Člověk míní, život mění (S02E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace