foto

Werner Berndt

  • nar. 1.2.1931 (88 let)
    Drážďany, Sachsen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Die Männer vom K3 - Freier Fall (TV film)
1997 Tatort - Mord hinterm Deich (TV film)
1990 Geizige, Der (TV film)
1989 Tatort - Schmutzarbeit (TV film)
1988 Männer vom K3 - Schützenfest, Die (TV film)
Vergessen Sie's
1986 Geblendeter Augenblick - Anton Weberns Tod (TV film)
1983 Zappler, Der
1976 Menschenfresser (TV film)
1975 Tatort - Die Rechnung wird nachgereicht (TV film)
1973 Einladung zur Enthauptung (TV film)
1972 Auf Befehl erschossen - Die Brüder Sass, einst Berlins große Ganoven (TV film)
1965 Der Kandidat (TV film)
1960 Instinkt ist alles (TV film)
1959 Nachtasyl (TV film)
1956 Kawulke contra Meyer (TV film)
Startverbot (TV film)
Vorsicht, bissig!
1955 Die gute alte Zeit
Stürmischer Lebensabend (divadelní záznam)
1954 Carola Lamberti
Nepřítel v laboratoři
1953 Kleine und das große Glück, Das

TV seriály

1994 Die Wache (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
1991 Leonie Löwenherz (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Sonne, Wein und harte Nüsse (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Lemmi und die Schmöker (TV seriál)
Lokaltermin (TV seriál)
Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky