foto

Gerry Cohen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Pool at Maddy Breaker's, The (TV film)
2002 St. Sass (TV film)
1995 Family Values (TV film)
1993 Sunday Funnies (TV film)

TV seriály

2019 Rel (TV seriál)
Cleveland (E12)
Mom (E11)
2018 Rel (TV seriál)
Hate & Hip Hop (E10)
Brittany's Mom (E09)
Blizzard (E08)
další epizody (9)
2015 The Carmichael Show (TV seriál)
Guns (S01E06)
Prayer (S01E05)
Protest (S01E02)
2014 Dads (TV seriál)
Warner's Got It Made (E16)
Baby Face (E15)
Bully Gene (E14)
2013 Dads (TV seriál)
Doubles Trouble (E08)
Oldfinger (E05)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a svěřenecký fond (S02E42)
Charlie a ďábel (S02E40)
Charlie rozjíždí večírek (S02E35)
další epizody (20)
2012 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlieho pacient je propuštěn z vězení (S01E07)
Charlie a krotitelka krizí (S01E02)
2005 Living with Fran (TV seriál)
Josh Works for Riley (S01E09)
Riley's Ex (S01E08)
Who's the Parent? (S01E06)
2004 Help, The (TV seriál)
Shacking Up (TV seriál)
2003 Like Family (TV seriál)
On the Spot (TV seriál)
Run of the House (TV seriál)
Wanda at Large (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
George Lopez (TV seriál)
Meet the Marks (TV seriál)
2001 Off Centre (TV seriál)
Trust Me or Don't Trust Me (S01E04)
Let's Meet Mike and Euan (S01E01)
The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. Shelly's Old Flame (S03E24)
2000 Nikki (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
Retribution (S02E19)
Norm vs. the Wedding (S02E17)
Norm vs. Jenny (S02E15)
1999 The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. Christmas (S02E12)
Norm and Shelly (S02E07)
Laurie Runs for Office (S02E06)
další epizody (4)
1997 Ženatý se závazky (TV seriál)
Svatba s blbcem (S11E23)
Zajatci (S11E22)
Sestřenice Mandy (S11E21)
další epizody (7)
1996 Homeboys in Outer Space (TV seriál)
Something So Right (TV seriál)
Život s Rogerem (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
The Juggs opustili scénu (S11E07)
Requiem za přítele (1. část) (S11E04)
Tornádo (S11E01)
další epizody (9)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Lov na medvěda (S10E11)
Alovo hřiště (S10E10)
Blonďatá a blonďatější (S10E08)
další epizody (14)
1994 Hardball (TV seriál)
The Good Life (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Vraťte nám Tátu cvoka (2. část) (S09E13)
Vraťte nám Tátu cvoka (1. část) (S09E12)
Dvorní dámy (S09E10)
další epizody (16)
1993 Ženatý se závazky (TV seriál)
Návrh (S07E26)
Jimmyho rozchod (S07E25)
Krádež Dodge (S07E24)
další epizody (11)
1992 Ženatý se závazky (TV seriál)
Vánoce (S07E12)
Bud na koleji (S07E11)
Smrt prodavače bot (S07E10)
další epizody (23)
1991 Top of the Heap (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Já nemám nic (S06E13)
Tak takhle se cítil Sinatra (S06E12)
Soukromý detektiv (S06E11)
další epizody (23)
1990 His & Hers (TV seriál)
Normal Life (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Plod naší chamtivosti (S05E11)
Jedna pryč, dva zbývají (S05E10)
Myslíte, že jsem sexy (S05E09)
další epizody (20)
1989 Ženatý se závazky (TV seriál)
Bundí život (2. část) (S04E12)
Bundí život (1. část) (S04E11)
V zoo (S04E10)
další epizody (28)
1988 Ženatý se závazky (TV seriál)
Rybaření s periodou (S03E04)
Miř vysoko (S03E03)
Vypocený Elvis (S03E02)
další epizody (6)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
Na ostří břitvy (S02E10)

Producentská filmografie

TV seriály

1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)

Fanoušci tvůrce