foto

Rocky Costanzo

  • nar. 26.5.1973 (47 let)
    Newport Beach, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Město mrtvých
2005 Hallowed

TV seriály

1993 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Dukeův zlý hoch (S03E23)
1992 Báječná léta (TV seriál)
Návrat k jezeru (S05E23)
1991 Báječná léta (TV seriál)
Měsíček (S05E05)
Frank a Denisa (S05E04)
Střední škola začíná (S05E02)
další epizody (4)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 A Psycho's Path

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky