foto

Marlene Marlow

  • nar. 14.12.1917 (101 let)
    Eisenach, Thüringen, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Inga Lindström: Dívka z majáku (TV film)
2005 Katze im Sack
2002 Die Männer vom K3 - Freier Fall (TV film)
1999 Holstein Lovers (TV film)
Šťastný Honza
1998 Spiel des Tages
1997 Der Hauptmann von Köpenick (TV film)
1996 Komisařka Rosa Roth - Ztracený život (TV film)
1994 Die Schulfeindin

TV seriály

2009 Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Tödliches Vertrauen (E12)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Červené růže (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Wilde Zeiten (TV seriál)
1996 Alarmcode 112 (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace