foto

Barbara Schnitzler

  • nar. 19.2.1953 (67 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Und der Zukunft zugewandt
2017 Teufelsmoor (TV film)
2015 Polizeiruf 110 - Sturm im Kopf (TV film)
2014 Láska šílená
2011 Die Stunde des Wolfes (TV film)
Okno do léta
2008 Místo činu: Kolín - Prokletí (TV film)
2007 Einmal Dieb, immer Dieb (TV film)
2005 Místo činu: Bez dechu (TV film)
Stages (studentský film)
2002 Die Männer vom K3 - Freier Fall (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Böse Wetter (TV film)
1994 Der Biberpelz (TV film)
1993 Liebe am Abgrund (TV film)
Mein Name ist Marlene Dietrich (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Der Rubel rollt (TV film)
Tatort - Tod einer alten Frau (TV film)
1991 Jugend ohne Gott (TV film)
Lord Hansi
Polizeiruf 110 - Todesfall im Park (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Ball der einsamen Herzen (TV film)
Rückkehr aus der Wüste, Die
1989 Kikeriki (TV film)
1987 Märztage in Berlin (TV film)
S pocitem viny (TV film)
Schwur von Rabenhorst, Der
1985 Die dritte Frau (TV film)
1983 Velké sny malého kluka
1982 Dlouhá cesta do školy
Mettez du sel sur la queue de l'oiseau pour l'attraper (TV film)
1980 Regine oder Die Falle (TV film)
Všechna moje děvčata
1979 Tull (TV film)
1978 Polizeiruf 110 - Bonnys Blues (TV film)
1977 Dantons Tod (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Abrechnung (TV film)
1976 Ein verdammt schöner Tag (TV film)
1975 Líza (TV film)
V zemi blahobytu (TV film)

TV seriály

2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gefangen (2:2) (S10E27)
Gefangen (2:1) (S10E26)
Gefangen (1:2) (S10E25)
další epizody (4)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Väter und Söhne (S08E08)
2008 Das Duo (TV seriál)
Sterben statt Erben (E17)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Lügen und Geheimnisse (S06E14)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Der Weg zum Herzen (S06E30)
1995 Kanzlei Bürger (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Cornelius hilft (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Treffpunkt Flughafen (TV seriál)
1983 Martin Luther (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1976 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Wenn die Karre nicht läuft (E47)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

1990 Diktatur des Gewissens (divadelní záznam)
1986 Ein idealer Gatte (divadelní záznam)
1985 Die Rundköpfe und die Spitzköpfe (divadelní záznam)
1976 Dame Kobold (divadelní záznam)
1975 Die Schneekönigin (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky