foto

Justine Hauer

  • nar. 1971

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Es lebe der König! (TV film)
2016 Hotel Heidelberg - Kramer gegen Kramer (TV film)
Tatort - Rebecca (TV film)
Tatort – Wofür es sich zu leben lohnt (TV film)
2015 Tatort - Château Mort (TV film)
Tatort - Côte d'Azur (TV film)
2014 Tatort - Todesspiel (TV film)
Tatort - Winternebel (TV film)
2013 Tatort - Die schöne Mona ist tot (TV film)
Tatort - Letzte Tage (TV film)
Wie Tag und Nacht (TV film)
2012 Das Millionen Rennen (TV film)
Tatort - Nachtkrapp (TV film)
2011 Linda geht tanzen (TV film)
Tatort - Das schwarze Haus (TV film)
Tatort - Der schöne Schein (TV film)
Tatort - Im Netz der Lügen (TV film)
2010 Tatort - Bluthochzeit (TV film)
Tatort - Der Polizistinnenmörder (TV film)
2009 Tatort - Herz aus Eis (TV film)
Tatort - Im Sog des Bösen (TV film)
2008 Tatort - Der Kormorankrieg (TV film)
Tatort - Seenot (TV film)
2007 Beim nächsten Tanz wird alles anders (TV film)
Contergan (TV film)
Tatort - Blutsbande (TV film)
Tatort - Engel der Nacht (TV film)
Žáby k zulíbání 2
2006 Tatort - Der schwedische Freund (TV film)
Tatort - Gebrochene Herzen (TV film)
2005 Tatort - Das Lächeln der Madonna (TV film)
Tatort - Der Name der Orchidee (TV film)
Tatort - Die Spieler (TV film)
2004 Ein Baby für dich (TV film)
Tatort - Bitteres Brot (TV film)
2003 Tatort - Der Schächter (TV film)
Tatort - Stiller Tod (TV film)
Z lásky k Tomovi (TV film)
2002 Tatort - 1000 Tode (TV film)
Tatort - Schlaraffenland (TV film)
2001 Rohat - Sonne, die die Nacht vertreibt (studentský film)

TV seriály

2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Skate or die (S11E11)
2005 Mein Leben & ich (TV seriál)
Hausbesuch (S04E12)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky