foto

Mike Maas

  • nar. 17.8.1969 (51 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ich bin voller Hass und das liebe ich
2014 Cesta tam
Frauenherzen (TV film)
2013 Eine verhängnisvolle Nacht (TV film)
Zlodějka knih
2012 Ende der Schonzeit
2011 Anonym
Viking Vicky a poklad bohů 3D
2010 Frösche petzen nicht (TV film)
Trau' niemals deinem Chef (TV film)
2009 Wickie und die starken Männer
2008 Tatort - Der Kormorankrieg (TV film)
Tatort - Seenot (TV film)
2007 Mein Freund Albert (TV film)
Tatort - Engel der Nacht (TV film)
2006 Beutolomäus und der geheime Weihnachtswunsch (TV film)
Šest týdnů strachu (TV film)
2005 Sperling und die Katze in der Falle (TV film)
2004 Das Allerbeste Stück (TV film)
2003 Poslední taxi (TV film)
2002 Smrt in-line (TV film)
1999 Picknick im Schnee (TV film)

TV seriály

2020 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Strike! (S11E20)
2018 Der Ranger - Paradies Heimat (TV seriál)
Vaterliebe (E02)
Wolfsspuren (E01)
Milk & Honey (TV seriál)
Die Bienenkönigin (E01)
2016 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Abschied (S02E30)
Verrat (S02E24)
2014 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Spuk in Hengasch (S03E09)
2012 Hubert a Staller (TV seriál)
Tödlicher Schneefall (S02E09)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Die letzte Chance (S08E05)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Web-Spion (S08E18)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Zwei Engel für Amor (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Blind Date (S03E17)
Grönerts Geburtstag (S03E16)
2005 SOKO Wismar (TV seriál)
La Paloma (S03E11)
Schnappschuss (S03E10)
Wikingergold (S03E08)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
1995 Stefanie - nový začátek (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Vom Reich zur Republik - Der Gewaltfrieden (TV film)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky