foto

Dieter Thomas Heck

  • nar. 29.12.1937
    Flensburg, Německá říše
  • zem. 23.8.2018 (80 let)
    Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Drang nach
2010 C.I.S. - Chaoten im Sondereinsatz (TV film)
1996 Heimatgeschichten - Ihr Geschenk (TV film)
1992 Místo činu - Stoeverův případ (TV film)
1991 Manta - Der Film
1983 Pankow '95
1981 Tatort - Beweisaufnahme (TV film)
1977 Schwindelig vor Geld und Liebe (TV film)
1972 Sternschnuppe (TV film)
1971 Glückspilze (TV film)
Hurra, bei uns geht's rund
1970 Millionenspiel, Das (TV film)

TV seriály

2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Salto postale (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1980 Cafe Wernicke (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Die Manuela-Story - Alles und noch viel mehr (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

2019 50 Jahre ZDF-Hitparade (TV pořad)
2004 Die ZDF-Kultnacht - Das Beste aus der "Hitparade" (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1985 Melodien für Millionen (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)
1971 Das Kreuzworträtselspiel (TV pořad) - mod.
1969 Guten Rutsch! (TV pořad)
1968 Starparade (TV pořad)
1967 Die Show-Chance (TV pořad) - mod.
1961 Musik aus Studio B (TV pořad)
1958 Toi - toi - toi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace