foto

Lilia Lehner

  • nar. 3.11.1978 (40 let)
    Kolín nad Rýnem, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Aufbruch in die Freiheit (TV film)
Kobra 11 - Partneři (TV film)
Tatort - Schlangengrube (TV film)
2014 Der Hafenpastor und das graue Kind (TV film)
2012 Familie Windscheidt - Der ganz normale Wahnsinn (TV film)
2006 Als der Fremde kam (TV film)
Die Hochzeit meines Vaters (TV film)
Die österreichische Methode
2005 Macho im Schleudergang (TV film)
Margarete Steiff (TV film)
Sag ja
Wilsberg - Todesengel (TV film)
2004 Egoshooter
Místo činu - Návrat domů (TV film)
2003 Sitte - Gier, Die (TV film)
Wir
2002 Die Frau die an Dr. Fabian zweifelte
Tatort - 1000 Tode (TV film)
Zwischen den Sternen
2001 Stiller Sturm (TV film)
1999 Tatort - Offene Rechnung (TV film)

TV seriály

2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky