foto

Erika Berger

  • nar. 13.8.1939 (80 let)
    Mnichov, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 C.I.S. - Chaoten im Sondereinsatz (TV film)
2003 Vypusťte džina (TV film)
2000 Seitensprung ins Glück (TV film)

TV seriály

2004 Schillerstraße (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Scheidungsgericht (TV seriál)
1992 Lilli Lottofee (TV seriál)
1989 Total Normal (TV seriál)

Dokumentární

2018 Herz sucht Herz (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Das Promi-Kochduell (TV pořad)
2013 Inka! (TV pořad)
2012 Gefragt - Gejagt (TV pořad)
2003 Die 10… (TV pořad)
2001 Blond am Freitag (TV pořad)
1999 Die Karl Dall-Show (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky