foto

Si-ah Jeong

  • nar. 29.8.1981 (38 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Salinkaempeu
2006 Wontakeui cheonsa

TV seriály

2019 Cheossarangeun cheoeumiraseo (TV seriál)
Hwanggeumjeongwon (TV seriál)
Yeolhyeolsaje (TV seriál)
2017 Choingajog (TV seriál)
2014 Modeonpameo (TV seriál)
2013 Guam Heojoon (TV seriál)
Sarangeun noraereul tago (TV seriál)
2011 Misseu ajumma (TV seriál)
2008 Yeosabuilche (TV seriál)
2007 Dosigoedam dejabyu sijeun 1 (TV seriál)
2006 Deungsinbul (TV seriál)
2005 Jinju gwigeolyi (TV seriál)
2004 Dugeundugeun change (TV seriál)
1999 Hakgyo 2 (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Muhan dojeon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky