foto

Pamela Knaack

  • nar. 12.8.1963 (56 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fakjů pane učiteli 3
2015 Já a Kaminski
2014 Posthumous
2013 &Me
Nord Nord Mord - Clüver und die fremde Frau (TV film)
2012 Místo činu: Brémy - Svatební noc (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Kleine Frau (TV film)
2003 Tatort - Bienzle und der Tod im Teig (TV film)
2002 Duo - Totes Erbe, Das (TV film)
Freitagnacht
Inspektor Rolle - Staatsgeheimnis (TV film)
2001 Ein Mörderischer Plan (TV film)
Herz
Jenseits (TV film)
Morgen retten wir die Welt (TV film)
1999 Dunkle Tage (TV film)
OA jagt Oberärztin (TV film)
1998 Frauen lügen nicht
1995 Austernexpreß (TV film)
Dans la cour des grands
Ich bin unschuldig - Ärztin im Zwielicht (TV film)
1993 Chacun pour toi
Das Double (TV film)
Quand Fred rit
1992 Mau Mau
Místo činu - Stoeverův případ (TV film)
1991 Místo činu - Smrt mladé dívky (TV film)
1989 Tatort - Keine Tricks, Herr Bülow (TV film)

TV seriály

2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
2009 Katrin und die Welt der Tiere (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
2001 Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Alma - A Show biz ans Ende (TV seriál)
1998 Mordkommission (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Die Unsichtbaren - Wir wollen leben

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky