foto

Kyle T. Heffner

  • nar. 21.5.1957 (61 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Downside of Bliss
2015 Bereave
The Burning Dead
2014 Private Number
Rudé nebe
2013 Book of Daniel, The
Free Ride
2009 The Least Among You
2005 Rodina podle plánu (TV film)
2003 Satan
Shrink Rap
2002 Blesková šance
Těžký zločin
2000 Love, Lust & Joy
Mrtvý bod
1989 Když Harry potkal Sally
Mutant na bounty
Nikki and Alexander (TV film)
1988 Anděl pátrá
Kouzelnice
1986 D.C. Cops (TV film)
1985 Splašený vlak
Varovný signál
1984 Žena v červeném
1983 Flashdance
1982 Lékařská akademie

TV seriály

2017 Lovci trolů od Guillerma Del Toro (TV seriál)
Mistrial and Error (S02E12)
The Reckless Club (S02E10)
2015 Sense8 (TV seriál)
What's Going On? (S01E04)
Stitchers (TV seriál)
2014 Legenda (TV seriál)
Obrazoborec (S01E08)
2013 Shameless (TV seriál)
Survival of the Fittest (S03E12)
2011 Good Job, Thanks! (TV seriál)
The Exes (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Kdo ji najde? (S01E11)
2004 Larry, kroť se (TV seriál)
The Car Pool Lane (S04E06)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 For the People (TV seriál)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Bizarro Jerry (S08E03)
1995 NewsRadio (TV seriál)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Herndon (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2003 Shrink Rap

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace