foto

Charlie Haskell

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Tangiwai (TV film)
2000 Vražedné důkazy (TV film)
1999 Fearless (TV film)

TV seriály

2015 Power Rangers Dino Charge (TV seriál)
2009 Cult, The (TV seriál)
Power Rangers R.P.M. (TV seriál)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
2006 Power Rangers Mystic Force (TV seriál)
2005 Power Rangers S.P.D. (TV seriál)
2004 Power Rangers DinoThunder (TV seriál)
2001 Xena (TV seriál)
Pošlete klony (S06E16)
2000 Všeuměl (TV seriál)
1998 Xena (TV seriál)
Nezapomeň na mě (S03E17)
1997 Xena (TV seriál)
Svitky o Xeně (S02E10)
1995 Herkules (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace