foto

Richard Haller

  • nar. 25.3.1925
    Innsbruck, Rakousko
  • zem. 1.10.1983 (58 let)
    Bonn, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Kottan ermittelt - Genie und Zufall (TV film)
1983 Magdalena (TV film)
Místo činu - Miriam (TV film)
Traumlage (TV film)
1981 Trokadero
1976 Margarete in Aix (TV film)
1975 Die Medaille (TV film)
1972 Gelobt sei, was hart macht
Knast (TV film)
1971 Unser Willi ist der Beste
1969 Vom Teufel geholt (TV film)
Wenn süß das Mondlicht auf den Hügeln schläft
1968 Dynamit v zeleném
Jagdszenen aus Niederbayern (TV film)
Kidnap - Die Entführung des Lindbergh-Babys (TV film)
1967 Der Revisor (TV film)
Die blaue Hand
Kleine Teehaus, Das
Les corrompus
Straßenbekanntschaften auf St. Pauli
Trennung, Die (TV film)
1966 Bucklige von Soho, Der
Hava, der Igel (TV film)
1960 Die Falle (TV film)
Falle, Die (TV film)

TV seriály

1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1982 Büro, Büro (TV seriál)
1980 I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Kottan ermittelt (TV seriál)
Zwickelbach & Co. (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Zu Gast in unserem Land (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
1970 Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
Ehen vor Gericht (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1967 Landarzt Dr. Brock (TV seriál)
1965 Intercontinental-Express (TV seriál)
1964 Wolken über Kaprun (TV seriál)
1960 Am grünen Strand der Spree (TV seriál)
Die Hesselbachs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky