foto

Hyeon-shik Lim

  • nar. 31.12.1945 (74 let)
    Okres Sunchang, provincie Severní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bibapbarulla
2017 Gaeul ucheguk
2016 Daebak
2013 Misaeng peurikwol
2009 Goosejoo 2
2007 Mannameui kwangjang
2006 Bangkwahoo oksang
Ddukbang jeonseol
Minyeoneun goirowa
Oldeumiseu daieori
2005 Miseuteo jubukwijeuwang
Yeokjeonui myeong-su
2004 Laieo
2003 Tyoobeu
2002 YMCA Yagudan
1997 Cheinji

TV seriály

2017 Eulmooneui ilseung (TV seriál)
2016 Daebak (TV seriál)
2014 Yoonaui geori (TV seriál)
2013 Madi (TV seriál)
2012 Arangsaddojeon (TV seriál)
Selreorimaen chohanji (TV seriál)
2011 Gye-baek (TV seriál)
Jjakpae (TV seriál)
Naeili omyeon (TV seriál)
2010 Daemul (TV seriál)
Hobakggot soonjung (TV seriál)
Nae yeojachinguneun gumiho (TV seriál)
Naneun junseolida (TV seriál)
2009 Inyeon mandeulgi (TV seriál)
Sarangeun amuna hana (TV seriál)
2008 Chunjane kyeongsanatnye (TV seriál)
Kangcheok deul (TV seriál)
Raipeu saengmyeong teukbyeoljosatim (TV seriál)
Tajja (TV seriál)
2007 Chakhan yeoja Baek Il Hong (TV seriál)
Hyangdanjeon (TV seriál)
Mun hee (TV seriál)
Shimcheongui gwihwan (TV seriál)
Yi San (TV seriál)
2006 101 beonjjae peuroposeu (TV seriál)
Bulryang gajok (TV seriál)
Domangja Lee Du Yong (TV seriál)
Jumong (TV seriál)
2005 Bomnaleui miso (TV seriál)
Sarang changa (TV seriál)
Seodong-yo (TV seriál)
2004 Gaebapgeuleus (TV seriál)
Jakeun ahssideul (TV seriál)
Yeongwoongsidae (TV seriál)
올드미스 다이어리 (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
Jugdolog salanghae (TV seriál)
Olin (TV seriál)
Samakuisaem (TV seriál)
Yojosuknyeo (TV seriál)
분이 (TV seriál)
2002 Daemang (TV seriál)
Keuhaetsali naege (TV seriál)
Maengganye junsungshidae (TV seriál)
2001 Bandalkom naesarang (TV seriál)
Hwaryeohan shijeol (TV seriál)
Maeil geudaewa (TV seriál)
Rooki (TV seriál)
Sangdo (TV seriál)
2000 Joa joa (TV seriál)
1999 Hae tteu go dal tteu go (TV seriál)
Heo Joon (TV seriál)
Kwin (TV seriál)
Majimang jeonjaeng (TV seriál)
1997 Geudae nareul bureul ttae (TV seriál)
Sinderelra (TV seriál)
Yeoja (TV seriál)
1996 Geudeului poong (TV seriál)
Im Kkeokjeong (TV seriál)
1995 Moraeshigae (TV seriál)
Sarangeul gieokhaseyo (TV seriál)
1991 Yeomyoungeui noondongja (TV seriál)
1985 Imjin waeran (TV seriál)
1984 Seoljungmae (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 토크몬 (TV pořad)
2014 님과 함께 (TV pořad)