foto

Toni Slama

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Der Blunzenkönig
2013 Geschichten aus dem Wienerwald (divadelní záznam)
2012 Die Auslöschung (TV film)
2010 Případ Andropov (TV film)
2008 Odplata
2005 Der Eingebildete Kranke (TV film)
Kampl (TV film)

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Komisař Rex (TV seriál)
Smrtící medvídci (S01E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace