foto

Metin Hüseyin

  • nar. 1959
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 Berry's Way (TV film)
2005 Angell's Hell (TV film)
2004 Legend of the Tamworth Two, The (TV film)
2002 Anita a já
2000 It Was an Accident
1998 Norman Ormal: A Very Political Turtle (TV film)
1995 Sorry About Last Night (TV film)
1990 Tight Trousers

TV seriály

2018 Soumrak templářů (TV seriál)
Hard Blows Will Banish The Sin (E05)
2017 Právem odsouzeni (TV seriál)
Černá orchidej (E11)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
2016 Agent Carter (TV seriál)
The Edge of Mystery (S02E08)
Monsters (S02E07)
Cizinka (TV seriál)
Audience u krále (S02E07)
Pikle a úklady (S02E06)
Šifra (S02E03)
další epizody (5)
2015 Cizinka (TV seriál)
Pátrání (S01E14)
Hlídka (S01E13)
2014 Borgia (TV seriál)
1504 (S03E11)
1503, Part Two (S03E10)
1503, Part One (S03E09)
další epizody (6)
2013 Borgia (TV seriál)
The Assumption (S02E10)
Transfiguration (S02E09)
Pentecost (S02E06)
další epizody (4)
2011 Borgia (TV seriál)
The Serpent Rises (S01E12)
God's Monster (S01E11)
Prelude to An Apocalypse (S01E08)
další epizody (4)
2009 All the Small Things (TV seriál)
2008 Invisibles, The (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
Palace, The (TV seriál)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
2006 Mayo (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2004 Shameless (TV seriál)
Thing Called Love, A (TV seriál)
2002 Rose and Maloney (TV seriál)
2000 Randall a Hopkirk (TV seriál)
1997 The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
1994 All New Alexei Sayle Show, The (TV seriál)
Common As Muck (TV seriál)
1991 Teenage Health Freak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace