foto

Luana Patten

  • nar. 6.6.1938
    Long Beach, California, USA
  • zem. 1.5.1996 (57 let)
    Long Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Grotesque
1986 Disney Sing-Along-Songs: Zip-a-Dee-Doo-Dah - a.z.
1968 They Ran for Their Lives
1966 Follow Me, Boys!
1962 Shoot Out at Big Sag
1961 A Thunder Of Drums
Go Naked in the World
The Little Shepherd of Kingdom Come
1960 Domů z hor
The Music Box Kid
1959 The Young Captives
1958 The Restless Years
1957 Joe Dakota
Johnny Tremain
1956 Rock, Pretty Baby
1948 Melody Time
Pecos Bill
So Dear to My Heart
1947 Fun and Fancy Free
Little Mister Jim
1946 Song of the South

TV seriály

1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - herec, a.z.
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)

Dokumentární

1947 Unusual Occupations

TV pořady

1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace