foto

Jerome Courtland

  • nar. 27.12.1926
    Knoxville, Tennessee, USA
  • zem. 1.3.2012 (85 let)
    Santa Clarita Valley, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1974 Prasečí farma (TV film)
1973 Diamonds on Wheels
1972 Run, Cougar, Run

TV seriály

1989 Island Son (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1970 Nancy (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1981 Amy
Ďábel a Max
1980 Strašidla z Buxley Hall (TV film)
1978 Million Dollar Dixie Deliverance, The (TV film)
Return from Witch Mountain
1977 Drak Elliot
Harness Fever (TV film)
1975 Divoký poník
Útěk na čarodějnou horu
1972 Movin' On (TV film)
1969 Gidget Grows Up (TV film)

TV seriály

1970 Nancy (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace