foto

Sven Walser

  • nar. 1963
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Die Affäre Borgward (TV film)
2012 Russendisko
2011 Der Himmel hat vier Ecken
2009 Fleischermeister
2008 U-900
2007 GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
2006 Das Duo - Unter Strom (TV film)
Die Ausreisser
2004 Liebe auf Bewährung (TV film)
Vincent
2003 Zwei Tage Hoffnung - Der Aufstand vom 17. Juni 1953 (TV film)
2002 Erste Liebe (TV film)
Místo činu: Lastrumský případ (TV film)
Wie die Karnickel
2001 Mušketýr
Zwei Brüder - Abschied (TV film)
2000 Nur das Blaue vom Himmel (TV film)
1995 Einsteins Baby
1986 Geschichten aus der Heimat - Gift, Schnaps und Meeresleuchten (TV film)

TV seriály

2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2008 Dell & Richthoven (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Zrada (S13E06)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Speer a Hitler (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Büttenwarder op Platt (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Překupníci (S02E21)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Traffik (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Peter Heinrich Brix - ein Mann mit Charakter (TV film)
2012 Vom Reich zur Republik - Die Machtergreifung (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2003 Fremder Freund

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace