foto

Jeremy Bobb

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Wolf Hour
Záhada Silver Lake
2017 Marshall
2014 Špinavý prachy
2013 Vlk z Wall Street
2010 Doktor Smrt (TV film)
Hrdina ulice
2008 Srpen před bouří

TV seriály

2018 Escape at Dannemora (TV seriál)
Mozaika (TV seriál)
2017 Godless (TV seriál)
Homecoming (E07)
Dear Roy... (E06)
Shot the Head off a Snake (E05)
další epizody (7)
Manhunt: Unabomber (TV seriál)
Abri (E05)
Publish or Parish (E04)
Fruit Of The Poisonous Tree (E03)
další epizody (5)
2016 Miliardy (TV seriál)
YumTime (S01E03)
Mr. Robot (TV seriál)
eps2.5_h4ndshake.sme (S02E07)
Jak prosté (TV seriál)
Dohoda (S04E24)
Dobrá manželka (TV seriál)
Monday (S07E14)
2015 Gotham (TV seriál)
The Blind Fortune Teller (S01E16)
Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
This Is All We Are (S02E10)
Pamatuješ na Moon Flower? (S02E09)
Mně dobře není (S02E08)
další epizody (10)
Jak prosté (TV seriál)
Důkaz věcí nevídaných (S04E02)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Crutchfield (S01E10)
Zlatý lotos (S01E09)
Pracuješ do noci docela často (S01E08)
další epizody (10)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 22 (S02E09)
Chapter 20 (S02E07)
Chapter 18 (S02E05)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Hostages (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
Bigtime (S02E01)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
New York Sour (S04E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Front Page News (S03E11)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lessons Learned (S14E08)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mask (S12E13)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2014 NOW: In the Wings on a World Stage

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace