foto

Jeremy Bobb

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pekelná kuchyně
The Wolf Hour
2018 Záhada Silver Lake
2017 Marshall
2014 Špinavý prachy
2013 Vlk z Wall Street
2010 Doktor Smrt (TV film)
Hrdina ulice
2008 Srpen před bouří

TV seriály

2020 Outsider (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Foxhead (E08)
další epizody (10)
2019 Ruská panenka (TV seriál)
Ariadna (S01E08)
Cesta ven (S01E07)
Komplex nadřazenosti (S01E05)
další epizody (6)
The Son (TV seriál)
The Blind Tiger (S02E03)
Ten Dollars and a Plucked Goose (S02E02)
Jessica Jones (TV seriál)
Alias samí červi (S03E12)
Alias semetrika (S03E11)
Alias něco jsem dnes provedl (S03E09)
další epizody (10)
2018 Mozaika (TV seriál)
Útěk z vězení v Dannemoře (TV seriál)
Part 7 (E07)
Part 6 (E06)
Part 5 (E05)
další epizody (7)
2017 Godless (TV seriál)
Homecoming (E07)
Dear Roy... (E06)
Shot the Head off a Snake (E05)
další epizody (7)
Manhunt: Unabomber (TV seriál)
Lincoln (S01E07)
Abri (S01E05)
Publish or Parish (S01E04)
další epizody (6)
2016 Miliardy (TV seriál)
YumTime (S01E03)
Mr. Robot (TV seriál)
eps2.5_h4ndshake.sme (S02E07)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
Madonna/Whore (S04E05)
Jak prosté (TV seriál)
Dohoda (S04E24)
Dobrá manželka (TV seriál)
Pondělí (S07E14)
2015 Gotham (TV seriál)
The Blind Fortune Teller (S01E16)
Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
This Is All We Are (S02E10)
Pamatuješ na Moon Flower? (S02E09)
Mně dobře není (S02E08)
další epizody (10)
Jak prosté (TV seriál)
Důkaz věcí nevídaných (S04E02)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Crutchfield (S01E10)
Zlatý lotos (S01E09)
Pracuješ do noci docela často (S01E08)
další epizody (10)
Domek z karet (TV seriál)
22. kapitola (S02E09)
20. kapitola (S02E07)
18. kapitola (S02E05)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Meth Lab (S01E06)
Hostages (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
Bigtime (S02E01)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
New York Sour (S04E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Front Page News (S03E11)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lessons Learned (S14E08)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mask (S12E13)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2018 Vraždy u jezera Erie (TV seriál) - vyp.
2014 NOW: In the Wings on a World Stage

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky