foto

Aneirin Hughes

  • nar. 8.5.1958 (61 let)
    Aberystwyth, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 To Provide All People (TV film)
2015 Ten Jim
Under Milk Wood
2014 Under Milk Wood (TV film)
2013 Cirkus
2007 Consenting Adults (TV film)
2004 The Deputy (TV film)
2003 Y Mabinogi
2000 Péče (TV film)
Summer in the Suburbs (TV film)
1999 Alchymisté (TV film)
1998 Teorie létání
1997 Cameleon
Harpur and Iles (TV film)

TV seriály

2017 Keeping Faith (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2016 Temný Wales (TV seriál)
Kruh se uzavírá (S03E04)
Bez milosti (S03E03)
Pytlákův objev (S03E02)
další epizody (4)
2015 Temný Wales (TV seriál)
Ozvěny duší (S02E05)
Tajemná řeka (S02E04)
Tragická láska (S02E03)
další epizody (5)
2013 Temný Wales (TV seriál)
Dívka ve vodě (S01E04)
Smrt mladého učitele (S01E03)
Smrt samotáře (S01E02)
další epizody (4)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Generálka (S02E01)
2011 Alys (TV seriál)
2010 Pen Talar (TV seriál)
2007 Y Pris (TV seriál)
2006 Young Dracula (TV seriál)
2005 MI5 (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
Pod povrchem (TV seriál)
2000 Belonging (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Killer Net (TV seriál)
1997 Drovers' Gold (TV seriál)
Family Affairs (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1974 Pobol y Cwm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace