foto

Brendan Maher

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Návrat na zapomenutý ostrov
2010 Sestry války (TV film)
2006 Vražda v lepší společnosti (TV film)
Širé Sargasové moře (TV film)
2005 Kidnapped (TV film)
2003 After the Deluge (TV film)
2002 Road from Coorain, The (TV film)
Tanya and Floyd (TV film)
1999 Halifaxová, soudní psychiatr - Plavání se žraloky (TV film)
1997 Odsouzeni k útěku (TV film)
1995 Halifaxová, soudní psychiatr - Milovaná holčička (TV film)
1994 Computer Kids (TV film)
1987 The Bit Part
1985 Glass Babies (TV film)

TV seriály

2017 Cizinka (TV seriál)
Svoboda a whisky (S03E05)
Na ty, co jsme ztratili (S03E04)
Splacené dluhy (S03E03)
další epizody (4)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 4 (S06E04)
Epizoda 3 (S06E03)
2016 Tomorrow, When the War Began (TV seriál)
2015 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 6 (S05E06)
Epizoda 5 (S05E05)
2014 The Passing Bells (TV seriál)
2012 Spartakus (TV seriál)
Pro dobro všech (S02E03)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
The Last Waltz (S02E05)
All the Things You Are (S02E04)
2011 Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
Pod maskou (E04)
2010 Identity (TV seriál)
2008 Spooks: Code 9 (TV seriál)
2007 MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S06E06)
Epizoda 5 (S06E05)
2004 Cooks, The (TV seriál)
2002 Flatland (TV seriál)
MDA (TV seriál)
White Collar Blue (TV seriál)
2000 Something in the Air (TV seriál)
1999 Farscape (TV seriál)
That Old Black Magic (S01E08)
Pán šelem (TV seriál)
1998 Misery Guts (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
Tales of the South Seas (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
1997 Good Guys Bad Guys (TV seriál)
1996 Džinové od protinožců (TV seriál)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
1994 Neri, dívka moře (TV seriál)
1992 Mercury (TV seriál)
Uprostřed Galaxie zahněte vlevo (TV seriál)
1991 Kelly (TV seriál)
1990 Skirts (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1983 Five Mile Creek (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace