foto

Frieder Venus

  • nar. 1950
    Zittau, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rosamunde Pilcher - Morgens stürmisch, abends Liebe (TV film)
2018 Ihr seid natürlich eingeladen (TV film)
2017 Allmen und das Geheimnis des rosa Diamanten (TV film)
2016 Schubert in Love
2013 Bella na rozcestí (TV film)
2012 Jemné rozdíly
Rosa Roth - Trauma (TV film)
Tatort - Alles hat seinen Preis (TV film)
2011 Hra osudu (TV film)
Teneriffa EXIT
2009 Pink
2008 Předčítač
2005 Der zweite Blick (TV film)
1996 Atemlos durch die Nacht (TV film)
1994 Místo činu: Frankfurt - Vražda na parkovišti (TV film)
1993 Geschichten aus der Heimat - Beziehungskisten/Teufelsbräute/Der Hundertjährige (TV film)
1992 Deutschfieber
1991 Hüpf, Häschen, hüpf oder Alptraum eines Staatsanwalts (TV film)
1990 Pause für Wanzka (TV film)
1989 Die verschwundene Miniatur (TV film)
Narrenweisheit (TV film)
1987 Merkwürdiges Beispiel einer weiblichen Rache (TV film)
Sansibar oder Der letzte Grund (TV film)
1985 Der Sohn des Schützen (TV film)
1982 Der König und sein Dieb (divadelní záznam)

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2009 Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Wilde Zeiten (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Elbflorenz (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Salto postale (TV seriál)
1992 Eckladen (TV seriál)
Karl May (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace