foto

Adrienne Frantz

  • nar. 7.6.1978 (42 let)
    Mount Clemens, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Maternal Instinct (TV film)
2015 Online Imposter (TV film)
2012 Vdaná nevěsta (TV film)
2009 Donna on Demand
2007 Ed Gein: The Butcher of Plainfield
Ostrov smrti
2000 The 27th Annual Daytime Emmy Awards
1999 Jimmy Zip
Speedway Junky

TV seriály

2014 Strážce pořádku (TV seriál)
Raw Deal (S05E07)
2006 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Noví sousedé (S08E18)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Lhář a děvka (S02E11)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
1990 Lumpíci (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky