foto

Demore Barnes

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jean of the Joneses
2012 The Barrens
2003 Jasperský lynč (TV film)
2002 Druhá řada (TV film)
Untitled Secret Service Project (TV film)
2001 Výpadek proudu (TV film)
2000 Ukradni ten film
1999 Pokud věříš (TV film)
1998 Bílé lži (TV film)

TV seriály

2018 Waco (TV seriál)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
Come to Jesus (S01E08)
A Prayer for Mad Sweeney (S01E07)
A Murder of Gods (S01E06)
další epizody (7)
Chicago Justice (TV seriál)
Double Helix (E07)
Chicago Med (TV seriál)
Speak Your Truth (S03E01)
12 opic (TV seriál)
Nurture (S03E07)
Causality (S03E05)
Enemy (S03E03)
další epizody (5)
2016 Incorporated (TV seriál)
Human Resources (E03)
12 opic (TV seriál)
Vzpomínky na budoucnost (S02E13)
Prolitá krev (S02E12)
Vzkříšení (S02E11)
další epizody (8)
The Flash (TV seriál)
Escape from Earth-2 (S02E14)
Welcome to Earth-2 (S02E13)
2015 Open Heart (TV seriál)
12 opic (TV seriál)
Moje náruč (S01E13)
Paradox (S01E12)
Svědek (S01E11)
další epizody (9)
The Flash (TV seriál)
The Fury of Firestorm (S02E04)
Defiance (TV seriál)
Upon the March We Fittest Die (S03E13)
The Awakening (S03E12)
Of a Demon in My View (S03E11)
Hemlock Grove (TV seriál)
A Place to Fall (S03E01)
2014 Hemlock Grove (TV seriál)
Demons and the Dogstar (S02E10)
Tintypes (S02E09)
Unicorn (S02E08)
další epizody (8)
2013 Cracked (TV seriál)
Hannibal (TV seriál)
Fromage (S01E08)
Sorbet (S01E07)
Hemlock Grove (TV seriál)
Birth (S01E13)
2012 Kurýr (TV seriál)
Wrath of Grapes: The Don Cherry Story II (TV seriál)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Agent bez minulosti (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
The Man Who Would Be King (S06E20)
2010 V utajení (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Pod povrchem (S02E13)
Lovci duchů (TV seriál)
The Third Man (S06E03)
2009 Být Erikou (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Free to Be You and Me (S05E03)
2008 Flashpoint (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace