foto

Demore Barnes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jean of the Joneses
2012 The Barrens
2003 Jasperský lynč (TV film)
2002 Druhá řada (TV film)
Untitled Secret Service Project (TV film)
2001 Výpadek proudu (TV film)
2000 Ukradni ten film
1999 Pokud věříš (TV film)
1998 Bílé lži (TV film)

TV seriály

2019 Titans (TV seriál)
Jericho (S02E08)
Bruce Wayne (S02E07)
Aqualad (S02E04)
další epizody (4)
Američtí bohové (TV seriál)
Moon Shadow (S02E08)
Treasure of the Sun (S02E07)
The Ways of the Dead (S02E05)
další epizody (5)
Kravaťáci (TV seriál)
Special Master (S09E02)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
The Burden of Our Choices (S21E04)
Down Low in Hell's Kitchen (S21E03)
2018 Waco (TV seriál)
Stalling for Time (E05)
Of Milk and Men (E04)
Operation Showtime (E03)
další epizody (4)
12 opic (TV seriál)
Uroboros (S04E02)
Konec (S04E01)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
Come to Jesus (S01E08)
A Prayer for Mad Sweeney (S01E07)
A Murder of Gods (S01E06)
další epizody (7)
Chicago Justice (TV seriál)
Double Helix (E07)
12 opic (TV seriál)
Výchova (S03E07)
Kauzalita (S03E05)
Nepřítel (S03E03)
další epizody (5)
Chicago Med (TV seriál)
Speak Your Truth (S03E01)
2016 Incorporated (TV seriál)
Human Resources (E03)
12 opic (TV seriál)
Vzpomínky na budoucnost (S02E13)
Prolitá krev (S02E12)
Vzkříšení (S02E11)
další epizody (8)
The Flash (TV seriál)
Escape from Earth-2 (S02E14)
Welcome to Earth-2 (S02E13)
2015 12 opic (TV seriál)
Moje náruč (S01E13)
Paradox (S01E12)
Svědek (S01E11)
další epizody (9)
Open Heart (TV seriál)
The Flash (TV seriál)
The Fury of Firestorm (S02E04)
Defiance (TV seriál)
Upon the March We Fittest Die (S03E13)
The Awakening (S03E12)
Of a Demon in My View (S03E11)
Hemlock Grove (TV seriál)
A Place to Fall (S03E01)
Saving Hope (TV seriál)
Shine a Light (S04E11)
2014 Hemlock Grove (TV seriál)
Demons and the Dogstar (S02E10)
Tintypes (S02E09)
Unicorn (S02E08)
další epizody (8)
2013 Hannibal (TV seriál)
Fromage (S01E08)
Sorbet (S01E07)
Hemlock Grove (TV seriál)
Birth (S01E13)
Zločinná mysl (TV seriál)
Faces (S02E04)
V utajení (TV seriál)
Hang Wire (S04E09)
2012 Kurýr (TV seriál)
Závod se smrtí (S01E11)
Wrath of Grapes: The Don Cherry Story II (TV seriál)
Agent bez minulosti (TV seriál)
Battlezone (S02E13)
Berzerk (S02E12)
Black Widow (S02E10)
další epizody (9)
Flashpoint (TV seriál)
We Take Care of Our Own (S05E08)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Být Erikou (TV seriál)
Osso Barko (S04E02)
Lovci duchů (TV seriál)
Dva králové (S06E20)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Pod povrchem (S02E13)
Lovci duchů (TV seriál)
Ten třetí (S06E03)
2009 The Listener (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
The Spear of Destiny (S04E13)
Lovci duchů (TV seriál)
Bůh je mrtvý (S05E03)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Kód 16 (S03E08)
Pět bratrů (S03E07)
Vojenská policie (S03E06)
další epizody (18)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Přestupek (S02E07)
Obchod s diamanty (S02E06)
Vyšší moc (S02E05)
další epizody (17)
2001 Doc (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Legenda o ztraceném kmeni (S02E04)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky