foto

Suzanne Ernrup

  • nar. 30.11.1954 (65 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 LasseMajas Detektivbyrå - Skuggor över Valleby
2013 LasseMajas detektivbyrå - Von Broms hemlighet
2008 LasseMajas detektivbyrå - Kameleontens hämnd
2006 Cuppen (TV film)
První láska mé ženy
2000 Pelle Svanslös och den stora skattjakten
1992 Jönssonligan & den svarta diamanten
Nedělňátka
1989 Roland Hassel polis - Offren (TV film)
1987 Hip hip hurra!
1985 Det är mänskligt att fela (TV film)
1984 Svenska folkets sex och snusk (TV film)
Åke a jeho svět
1983 Limpan
1981 Kohout

TV seriály

2017 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 3 (S01E03)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2009 De halvt dolda (TV seriál)
2007 En riktig jul (TV seriál)
2002 Bella bland kryddor och kriminella (TV seriál)
Skeppsholmen (TV seriál)
2001 Pusselbitar (TV seriál)
1999 Ett litet rött paket (TV seriál)
1997 Irma och Gerd (TV seriál)
Pelle Svanslös (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1994 Du bestämmer (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Kvällspressen (TV seriál)
Rederiet (TV seriál)
1987 Goda grannar (TV seriál)
Varuhuset (TV seriál)
1985 Lösa förbindelser (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky