foto

Magnus Samuelsson

  • nar. 21.12.1969 (49 let)
    Linköping, Östergötlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jan Žižka
2015 Arne Dahl: Dödsmässa (TV film)
Arne Dahl: En midsommarnattsdröm (TV film)
Arne Dahl: Himmelsöga (TV film)
Arne Dahl: Mörkertal (TV film)
2012 Arne Dahl: Zlá krev (TV film)
2011 Arne Dahl: Misterioso (TV film)

TV seriály

2018 Action Team (TV seriál)
2017 The Last Kingdom (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (7)
2012 Arne Dahl: Až na vrchol hory (TV seriál)
Arne Dahl: Evropské blues (TV seriál)
Arne Dahl: Velké vody (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 Fångarna på fortet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky