foto

Oluniké Adeliyi

  • nar. 5.1.1977 (44 let)
    Brampton, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Chaos Walking
Cinema of Sleep
2020 Akilla's Escape
Sila (The Adventures of)
2019 Potomek
She Never Died
ShoeGazer
Tammy's Always Dying
2018 Guion
Sklenka na rozloučenou
2017 Darken
Příliš mnoho lásky (TV film)
The Drop In
The Emissary
Špatný tip
2016 Group Home (TV film)
2015 A Wish Come True (TV film)
Vánoční horor
2013 Her Husband's Betrayal (TV film)
Retornados
Three Days in Havana
2011 French Immersion
Who Is Simon Miller? (TV film)
2010 Saw 3D
2004 Jeden den v New Yorku
2003 DoUlike2watch.com (TV film)
2002 Bratrstvo černé pracky
John Q.

TV seriály

2021 Američtí bohové (TV seriál)
Fire and Ice (S03E07)
Zpátky do práce (TV seriál)
A Rat, Girl (S05E04)
Mama Mia Meatboy (S05E02)
The Expanse (TV seriál)
Nemesis Games (S05E10)
Winnipesaukee (S05E09)
Hard Vacuum (S05E08)
další epizody (4)
2020 Coroner (TV seriál)
Fire (S02E01)
Zpátky do práce (TV seriál)
Vši (S04E06)
Muž v mexické masce (S04E03)
Černá ovce (S04E02)
The Expanse (TV seriál)
Down and Out (S05E05)
Gaugamela (S05E04)
Mother (S05E03)
další epizody (4)
2019 Američtí bohové (TV seriál)
The Beguiling Man (S02E02)
Zpátky do práce (TV seriál)
Co to bude (S03E13)
Dvě cesty (S03E12)
Bitva (S03E10)
další epizody (6)
2018 Zpátky do práce (TV seriál)
Silové zvíře (S02E09)
Znamení (S02E03)
2017 Zpátky do práce (TV seriál)
Závěr (S01E13)
Sakra (S01E12)
Sbohem, Kate (S01E11)
další epizody (9)
Já, společnice (TV seriál)
Sponzoři (S02E07)
2016 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Rudá skříňka (S02E07)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Parent Trap (S03E11)
Dívka odjinud (TV seriál)
Like Father, Like Daughter (S05E10)
2014 Remedy (TV seriál)
Zvláštní skvadra (TV seriál)
2013 Zločinná mysl (TV seriál)
Cizí tváře (S02E04)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
The Ties That Blind (S02E07)
Mama Said There'd Be Decades Like These (S02E06)
Do You Really Want to Hurt Me? (S02E02)
Flashpoint (TV seriál)
Keep the Peace: Part 2 (S05E13)
Keep the Peace: Part 1 (S05E12)
Fit for Duty (S05E11)
další epizody (11)
2011 Combat Hospital (TV seriál)
Brothers in Arms (E11)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Follow the Leader (S03E03)
Severed Ties (S03E02)
2009 The Listener (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Behind the Blue Line (S02E18)
The Good Citizen (S02E17)
You Think You Know Someone (S02E16)
další epizody (7)
2008 Hranice (TV seriál)
Going Dark (S02E13)
2001 Torontské stíny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky