foto

José Corbacho

  • nar. 12.12.1965 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Incidencias
2008 Zbabělci
2005 Tapas

TV seriály

2009 Pelotas (TV seriál)
1999 Happy House (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Incidencias
2008 Zbabělci
2005 Tapas

TV seriály

2009 Pelotas (TV seriál)

Dokumentární

2009 50 años de (TV seriál)

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2010 ¡Qué tiempo tan feliz! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky