foto

Tom Bateman

  • nar. 15.3.1989 (31 let)
    Oxford, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Smrt na Nilu
2019 Mrazivá pomsta
2017 B&B
Dámská jízda
Hi-Lo Joe
Vražda v Orient expresu
2015 Experimenter

TV seriály

2019 Beecham House (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Do temnoty (TV seriál)
Tělo (S01E01)
Jarmark marnosti (TV seriál)
Endings and Beginnings (E07)
In Which a Painter's Daughter Meets a King (E06)
In Which Battles Are Won and Lost (E05)
další epizody (7)
2017 Ctihodná žena (TV seriál)
The Unfaithful Husband (E02)
2016 Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 6 (S06E06)
2015 Jekyll a Hyde (TV seriál)
Srdce Lorda Trashe (E10)
Démon (E09)
Upírka (E08)
další epizody (10)
2014 Da Vinciho démoni (TV seriál)
V říši mrtvých (S02E06)
Krev bratrů (S02E02)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Milenci (S01E08)
Velekněz (S01E07)
Ďábel (S01E06)
další epizody (8)
The Tunnel (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
2011 Vzpomínky (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 Branagh Theatre Live: The Winter's Tale (divadelní záznam)
2011 Much Ado About Nothing (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)