foto

John Power

  • nar. 1930
    New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 Zlatá horečka (TV film)
1997 Srdce v ohni (TV film)
1995 Únos dítěte (TV film)
1994 Betrayed by Love (TV film)
Osudový slib: Příběh Alexandry O´Harové (TV film)
Someone Else's Child (TV film)
1993 Monstrum (TV film)
1992 Charles a Diana (TV film)
1990 Co přináší řeka 2 (TV film)
Otec
Sky Trackers (TV film)
1986 Alice to Nowhere (TV film)
Žít na vlastní pěst (TV film)
1984 Velký zlatý podvod (TV film)
1978 Sound of Love, The (TV film)
1977 Putovní kino
1975 They Don't Clap Losers (TV film)
1974 Billy and Percy (TV film)

TV seriály

1989 Tanamera - Lion of Singapore (TV seriál)
1988 Dirtwater Dynasty, The (TV seriál)
1987 Willing and Abel (TV seriál)
1984 Special Squad (TV seriál)
1983 Dismissal, The (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Žít na vlastní pěst (TV film)
1978 Sound of Love, The (TV film)
1974 Billy and Percy (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

1974 Billy and Percy (TV film)

Host

TV pořady

1969 Chequerboard (TV pořad)