foto

Krishna Rao

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Město podnikatelů (TV film)

TV seriály

2020 Magnum P.I. (TV seriál)
A World of Trouble (S02E18)
The Night Has Eyes (S02E17)
Say Hello to Your Past (S02E15)
další epizody (4)
2019 Magnum P.I. (TV seriál)
Day I Met the Devil (S02E11)
Blood Brothers (S02E10)
A Bullet Named Fate (S02E09)
další epizody (9)
2018 Magnum P.I. (TV seriál)
Bad Day to Be a Hero (S01E10)
Die He Said (S01E08)
Sudden Death (S01E05)
další epizody (5)
2017 Havaj 5-0 (TV seriál)
Případ pro psa (S08E02)
Nenasytný oheň (S08E01)
Předehra (S07E23)
další epizody (7)
2016 Havaj 5-0 (TV seriál)
Výměna (S07E11)
Dva dny v listopadu (S07E09)
Matka a syn (S07E07)
další epizody (6)
2015 The Kicks (TV seriál)
Stalker (TV seriál)
My Hero (E14)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Drsný sport (S06E10)
Podfukář (S06E08)
Monstra (S06E06)
další epizody (5)
2014 Havaj 5-0 (TV seriál)
Zabiják (S05E04)
Rodina nade vše (S05E02)
2013 Poslední základna (TV seriál)
The Pointy End of the Spear (E12)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Another Fine Navy Day (E06)
Skeleton Crew (E05)
Voluntold (E04)
další epizody (5)
2011 90210: Nová generace (TV seriál)
Není šprt jako šprt (S03E19)
2009 90210: Nová generace (TV seriál)
Cesta do minulosti (S02E09)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Unknown Soldier (S04E22)
Endgame (S04E21)
Chaos Theory (S04E20)
další epizody (11)
2008 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Switchblade (S04E11)
Misled and Misguided (S04E10)
Shadow Riders (S04E09)
další epizody (9)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Trojúhelník (S03E11)
Ztracený otec (S03E10)
Vnitřní nepřítel (S03E09)
další epizody (21)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Stříbrná hvězda (S02E11)
Návnada (S02E10)
Výjimka z pravidla (S02E09)
další epizody (23)

Režijní filmografie

Filmy

1996 Crossworlds

TV seriály

2021 Magnum P.I. (TV seriál)
Tell No One (S03E06)
The Day Danger Walked In (S03E05)
2019 Magnum P.I. (TV seriál)
Dead Inside (S02E04)
I, the Deceased (S01E14)
2017 Havaj 5-0 (TV seriál)
Varovný signál (S07E24)
2011 90210: Nová generace (TV seriál)
Nejvyšší čas (S03E16)
2010 90210: Nová generace (TV seriál)
Na přízvuku záleží (S03E07)
Hra na zpocené dlaně (S02E17)
2008 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Into Hell: Part One (S04E07)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Růžový dort (S02E15)
2002 She Spies (TV seriál)
2001 The Chronicle (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
Four Scary Stories (S05E09)
Separation Anxiety (S04E21)
Hopeless (S04E13)
2000 Chameleon (TV seriál)
Zhroucení (S04E17)
1999 Angel (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Vrchnost (S03E16)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2018 Captain Video

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky