foto

Melissa Barker

  • nar. 6.9.1972 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pár nenormálních aktivit 2
2013 Samantha Rogers: Žena v ringu
2011 Zelený sršeň
2009 Náhradníci
The Black Waters of Echo's Pond
2008 Merry Christmas, Drake & Josh (TV film)
2007 Demons (TV film)
2006 Devil's Den
Zastav a nepřežiješ
2005 Finty Dicka a Jane
Štastné konce
2001 Ultimate Game, The

TV seriály

2019 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Sink or Swim (S03E02)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Jsem Anna Franková (1. část) (S02E04)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2010 V jako Victoria (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Konec (S06E17)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S07E12)
2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Býk (S08E11)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
iCarly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky