foto

Melissa Barker

  • nar. 6.9.1972 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pár nenormálních aktivit 2
2013 Samantha Rogers: Žena v ringu
2011 Zelený sršeň
2009 Náhradníci
The Black Waters of Echo's Pond
2008 Merry Christmas, Drake & Josh (TV film)
2007 Demons (TV film)
2006 Devil's Den
Zastav a nepřežiješ
2005 Finty Dicka a Jane
Štastné konce
2001 Ultimate Game, The

TV seriály

2012 American Horror Story (TV seriál)
Jsem Anna Franková (1. část) (S02E04)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2010 V jako Victoria (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Konec (S06E17)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S07E12)
2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Býk (S08E11)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
iCarly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace