foto

Terry F. Smith

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ave, Caesar!
2015 Other People's Children
The Human Centipede III (Final Sequence)
2014 Redeemed
2013 Attila
2012 Brother White
Downwardly Mobile (TV film)
2010 Pete Smalls Is Dead
2009 Dead Air
2005 Go West

TV seriály

2014 Married (TV seriál)
2013 Mob City (TV seriál)
2012 Rob (TV seriál)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)

Dokumentární

2012 Pátrání po Billovi

TV pořady

2011 Kouzla filmových maskérů (TV pořad)
2004 Hell's Kitchen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace