foto

Lucie Pohl

  • nar. 1983
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sarah Q
2017 Forget About Nick
2016 Deadly Signal
Magi
2015 El cielo es azul
Sam
2014 Tutta colpa di Freud
2012 Not Fade Away
2009 Fleischermeister
Must Love Death
2008 Die Weisheit der Wolken (TV film)
2007 29 a ještě panna (TV film)
Armádní akademie
Erlkönig (TV film)
2004 Endlich Sex! (TV film)
2003 Hamlet_X
2000 Allerd Fishbein's in Love

TV seriály

2016 Červený trpaslík (TV seriál)
Džin z lahve (S11E06)
Zlatý dvacátý (S11E01)
2015 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Separační úzkost (S05E01)
2009 Kriminalista (TV seriál)
Zmařené sny (S03E06)
2006 Freunde für immer - Das Leben ist rund (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)

Dokumentární

2010 Vzpomínky na New York

Host

TV pořady

1994 Brisant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky