foto

Julian Simpson

  • nar. 6.3.1972 (47 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Případy inspektora Lynleyho: Slovo Boží (TV film)
2003 Without You (TV film)
1999 Kriminál

TV seriály

2011 Pán času (TV seriál)
Skoro lidé (S06E06)
Vzpoura dvojníků (S06E05)
2006 MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 3 (S05E03)
2005 MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
2004 Murder Prevention (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)

Dokumentární

2007 Hurikán na povel (TV film)
2001 Cutting Edge: I Confess (TV film)
1990 Cutting Edge (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2006 MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace