foto

Christoph Gareisen

  • nar. 2.1.1962 (59 let)
    Augsburg, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Adidas versus Puma (TV film)
Jak napálit banku
2015 Zwei Familien auf der Palme (TV film)
2011 Ausgerechnet Sex! (TV film)
Niemand ist eine Insel (TV film)
Rosa Roth - Bin ich tot? (TV film)
Short for Vernesa B.
2006 Wenn du mich brauchst (TV film)
2005 Moje sestra a já (TV film)
Polizeiruf 110 - Der scharlachrote Engel (TV film)
2004 Der Bergpfarrer: Liebe und andere Überraschungen (TV film)
2003 Affäre zu dritt (TV film)
Gone
2002 Erkan & Stefan gegen die Mächte der Finsternis
2001 Die kurze Zeit der Zärtlichkeit
Ostrov hrůzy (TV film)
1998 Rosenzweigs Freiheit
Stan Becker - Na vlastní pěst (TV film)
1996 Anwalt Abel - Ihre Zeugin, Herr Abel! (TV film)

TV seriály

2017 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Romeo (S02E07)
2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Wissen ist Macht (S02E06)
SOKO Wismar (TV seriál)
Fotofalle (S11E15)
Kobra 11 (TV seriál)
Rukojmí (S18E09)
2013 Christine. Perfekt war gestern! (TV seriál)
Glücklich allein (E06)
Alles Klara (TV seriál)
Zur Strecke gebracht (S02E03)
Vraždy na severu (TV seriál)
Výhra (S02E08)
V podezření (TV seriál)
Ohne Vergebung (E20)
2012 Policie Hamburk (TV seriál)
Závěť (S06E24)
2011 Místo činu (TV seriál)
Mauerpark (S42E30)
2009 Soko Vídeň (TV seriál)
Blindspuren (S05E10)
2006 Stolberg (TV seriál)
Inga Lindström (TV seriál)
Dívka z majáku (E14)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Momentka (S09E09)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Absender unbekannt (S03E05)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Verdecktes Spiel (E01)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Zielscheibe (S32E21)
1999 Místo činu (TV seriál)
Starkbier (S30E05)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2012 Terra MaX (TV seriál)
1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky