foto

Mediha Cetin

  • nar. 1967
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Vater aus heiterem Himmel (TV film)
2009 Claudia - Das Mädchen von Kasse 1 (TV film)
2008 Morgen räum' ich auf (TV film)
Pizza a marmeláda
2006 Shoppen
2002 Halbe Miete

TV seriály

2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Der Wohltäter (S01E04)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Seite an Seite (S07E29)
2003 Správná dvojka (TV seriál)
Blutsbande (E25)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Sekunden der Ewigkeit (S03E04)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky