foto

Jean Maeser

  • nar. 21.3.1966 (54 let)
    Kühlungsborn, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Farasha – Krieger zwischen Welten
2015 Tatort - Kollaps (TV film)
Tatort: Ätzend (TV film)
2014 Die letzten Millionen (TV film)
2013 Bloch - Das Labyrinth (TV film)
2012 Und alle haben geschwiegen (TV film)
2011 Inga Lindström: Svatba mé lásky (TV film)
Polizeiruf 110 - Blutige Strasse (TV film)
2008 Die Frau des Frisörs (TV film)
1993 Smrtelná Marie
1988 Hannes (TV film)

TV seriály

2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Kranke Schwestern (S01E13)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
Streit um Drei (TV seriál)
1994 Elbflorenz (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1991 Luv und Lee (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Verliebt – verloren (E140)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky