foto

Dirc Simpson

  • nar. 28.9.1966 (52 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Ranger - Paradies Heimat: Vaterliebe (TV film)
Der Ranger - Paradies Heimat: Wolfsspuren (TV film)
2017 Bodycheck – Mit Herz durch die Wand (TV film)
2013 Černá díra (TV film)
2011 Hra osudu (TV film)
2007 Karl-May-Spiele: Winnetou I (TV film)
Korunní svědek (TV film)
2004 Ein Starkes Team - Sicherheitsstufe 1 (TV film)
Häschen in der Grube (studentský film)
Karl-May-Spiele: Unter Geiern - Der Sohn des Bärenjägers (TV film)
2002 Lilly unter den Linden (TV film)
2000 Anna H. - Geliebte, Ehefrau und Hure (TV film)
Leben in Dunkelheit
1999 SOS Barracuda: Ruleta se smrtí (TV film)
1997 Der Prinzgemahl (TV film)

TV seriály

2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Gartenlaube (S01E15)
Kobra 11 (TV seriál)
Iluzionista (S17E06)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
Sami proti času (TV seriál)
20:00 Uhr (S02E13)
19:00 Uhr (S02E12)
17:00 Uhr (S02E10)
další epizody (4)
2011 Sami proti času (TV seriál)
09:00 Uhr (S02E02)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Druhá šance (S10E13)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Sabine!! (TV seriál)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Štvanice (S06E01)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Sturmzeit (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
So ein Zirkus (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Rudé růže, černá smrt (S01E02)
Wolkenstein (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Schloß Pompon Rouge (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace