foto

Dirc Simpson

  • nar. 28.9.1966 (53 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Herr und Frau Bulle: Totentanz (TV film)
Tal der Skorpione
2018 Der Ranger - Paradies Heimat: Vaterliebe (TV film)
Der Ranger - Paradies Heimat: Wolfsspuren (TV film)
2017 Bodycheck – Mit Herz durch die Wand (TV film)
2013 Černá díra (TV film)
2011 Hra osudu (TV film)
2007 Karl-May-Spiele: Winnetou I (TV film)
Korunní svědek (TV film)
2004 Häschen in der Grube (studentský film)
Karl-May-Spiele: Unter Geiern - Der Sohn des Bärenjägers (TV film)
2002 Lilly unter den Linden (TV film)
2000 Anna H. - Geliebte, Ehefrau und Hure (TV film)
Leben in Dunkelheit
1999 SOS Barracuda: Ruleta se smrtí (TV film)
1997 Der Prinzgemahl (TV film)

TV seriály

2019 Kobra 11 (TV seriál)
Dienstschluss (S25E07)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die Tote auf dem Eis (S05E25)
2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Gartenlaube (S01E15)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Täuschungsmanöver (S16E24)
Kobra 11 (TV seriál)
Iluzionista (S17E06)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
Sami proti času (TV seriál)
Zwanzig Uhr (S02E13)
Neunzehn Uhr (S02E12)
Siebzehn Uhr (S02E10)
další epizody (4)
2011 Sami proti času (TV seriál)
Neun Uhr (S02E02)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Hybris (S02E03)
SOKO Wismar (TV seriál)
Hochwild (S08E06)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Über den Tellerrand (S10E03)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Spiel auf Zeit (S06E15)
Kobra 11 (TV seriál)
Druhá šance (S10E13)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Sabine! (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Sicherheitsstufe 1 (E28)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Heimlich beobachtet (S03E03)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Štvanice (S06E01)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Černá růže (S04E13)
1999 Sturmzeit (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
So ein Zirkus (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Rudé růže, černá smrt (S01E02)
Wolkenstein (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Schloß Pompon Rouge (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky