foto

Robert Beyer

  • nar. 14.11.1969 (47 let)
    Rostock, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Und ich so: Äh (studentský film)
2014 Alles muss raus - Eine Familie rechnet ab (TV film)
bestefreunde
2013 Zlodějka knih
1996 Netvor
1995 Novalis - Die blaue Blume

TV seriály

2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2009 Fräulein Stinnes fährt um die Welt (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace